I vår smakrika värld finns något för alla.

I Somersbys sortiment kan alla hitta sin favorit – söta eller halvtorra drycker som passar till mat eller bara som aperitif.  

Söt och fruktig? Eller elegant och halvtorr? 

Den söta cidern är en omtyckt dryck, med sin fruktiga, friska smak passar den perfekt till buffémat och lättare rätter. Men vanligast är kanske att den dricks som sällskapsdryck, väl kyld med mycket is till goda snacks. I vårt sortiment hittar du flera cidersorter med härlig sötma.

För den som föredrar en torrare cider av mer brittisk karaktär finns fler alternativ i vårt cidersortiment. Det är halvtorra, krispiga och elegantare drycker med fylligare smak som passar dem som föredrar en lägre sötma. Letar du efter alternativ till vin och öl som måltidsdryck, kommer du garanterat hitta något som passar. Vår cider i premiumsortimentet dricks med fördel till både kryddiga rätter, skaldjur, ljust kött, grillad fisk eller ost- och charkbricka. Ta en titt på respektive produkts smakbeskrivning för att hitta det du söker.

0,0% alkohol och 100% smak 

Att dricka cider utan alkohol betyder inte att man måste kompromissa med smaken. Oavsett om du föredrar sött eller torrt, fylligt eller friskt kan du vara säker på att du får 100 % härlig smak. Välkommen in i vår soliga smakvärld för att ta del av det vi värderar högst av allt – gemenskapen.

Isn´t that wonderful.

Umgås på
hemmaplan.
isn’t that
wonderful.