Skagenröra på toast Melba

  • 400 g räkor – skalade
  • ½ st rödlök – finhackad
  • 1 msk dijonsenap
  • 1 dl majonnäs
  • 1 dl dill – hackad
  • 1-2 msk citron – pressad
  • Salt och svartpeppar
  • Valfri mängd toastbröd
  • Smör
  • Valfri rom/kaviar
  • Dillknippen

 

Gör så här:

Se till att räkorna inte innehåller för mycket vätska. Låt dem i så fall rinna av en stund på papper. Grovhacka räkorna och blanda dem med finhackad lök, senap och majonnäs.

Tillsätt dill och smaka sedan av med citron, salt och peppar.

Stek brödskivor gyllenbruna i smör och lägg upp den på ett fat.

Klicka på skagenröra på varje toast och toppa med valfri rom/kaviar och dillkvistar.

Smaklig skagenmåltid!