Mingelmat

Kärleksmeny med pilgrimsmusslor och gino

Pilgrimsmusslor och choklad hanteras varsamt. Precis som kärlek. Bjud på musslor och en ljuvlig gino, lagade med hjärtat.

Visa recept
Krämig svamptoast med löjrom

Med smakhöjdare som svamp, vin, grädde och löjrom i en krämig symbios kan resultatet inte annat än bli annat än en höstsuccé. Bjud på toasternas toast!

Visa recept
Cheese Sandwich på två vis

Ibland är det till synes enkla det absolut godaste. Med noga utvalda ingredienser och bra tillagning kan en toast tillsammans med en iskall alkoholfri cider vara månadens höjdarrätt.

Visa recept
CHIPS MED LÖJROM, CREME FRAICHE OCH SYLTAD LÖK

Ibland är det enklaste det godaste. Plockmat som innefattar höjdare som potatischips och löjrom kan aldrig bli fel.

Visa recept
QUESADILLAS MED TRE MAGISKA FYLLNINGAR OCH EN SUPERDIPP

Smarrig fyllning mellan två tortillabröd som grillas i panna. Och en rivig pepparotsdipp till. Svårare än så behöver det inte vara att skapa smakmag

Visa recept
SMAKRIK PAPRIKA- OCH AUBERGINETART

Utan smördeg, inget tilltugg. Den här frasiga, smakrika paprika- och aubergine -tarten med smördegsbotten blir stjärna på vilket plockbord som helst.

MIXAD CHARKBRICKA PÅ PLANKA MED GRILLAD PAPRIKA OCH KAPRIS

Vid speciella tillfällen är det läge att ställa fram lite extra god plockmat. En mixad och smakrik charkbricka gifter sig väl med halvtorr cider och trevligt sällskap.

Visa recept
TVÅ SORTERS VIETNAMESISKA VÅRRULLAR MED AVOKADO OCH RÄKOR

Att laga vietnamesiska vårrullar är mycket enklare än du tror. Anpassa efter gästernas smak, rulla, dippa och njut tillsammans med en cider av rosékaraktär.

Visa recept
PINCHOS/TAPAS

Tapas – det vill säga smårätter som är snabba, enkla och goda – förhöjer varje AW. Vill du lyxa till det lite extra så testa våra läckra bläckfisk- och räk-tapas, serverade med en iskall cider.

Visa recept
Viltchili med goda tillbehör

Ska man laga en chili ska man göra det ordentligt. Har du tid och tålamod belönas du med en gryta fylld av både hetta, djup och mustiga smaker.

Visa recept
Vinterbuffé med smakrikt småplock

Bjud på tre ljuvliga bufférätter med en stor variation smaker som alla har något gemensamt: Det är alla oslagbart goda.

Visa recept
WHITE PIZZA MED DELIKAT TOPPING

Tomatbaserad pizza i all ära, men få saker slår en white pizza med delikat topping. Mustiga, sagolika smaker att förgylla brunchen med.

Visa recept
BREAKFAST TACOS MED KNAPRIG BACON ELLER AVOKADO

Äggröra, bacon och avokado är närmast en självklarhet när det ska lagas en fulländad brunch. Här i form av en varm, välsmakande taco.

Visa recept
BOVETECREPES MED FÄRSKA FIKON OCH RICOTTAOST

Tunna, ljuvliga bovetecrepes, släktningar till de franska galetterna, blir extra goda med en fyllning på ricottaost och stekta färska fikon. I sällskap med en väl kyld cider.

Visa recept
MELON- OCH LARBSALLAD MED MYNTA & LIME

Larbsallad är en härligt sötsur rätt som serveras varm eller ljummen. Med melon och rostad kokos – och en halvtorr cider till – blir den oslagbart god.

Visa recept
SMARRIG SKAGENRÖRA PÅ TOAST MELBA

Det är något speciellt med Skagenröra på toast. Klassisk, generös och vansinnigt god. Med en bussig klick löjrom och ett glas cider av rosékaraktär blir den extra lyxig.

Visa recept
KYCKLINGSPETT SATAY MED JORDNÖTSDIPP

Den som inte gillar kycklingspett Satay har aldrig provat att laga det så här – nygrillat, med en krämig jordnötssås med lagom crunch.

Visa recept