Brunch

Viltchili med goda tillbehör

Ska man laga en chili ska man göra det ordentligt. Har du tid och tålamod belönas du med en gryta fylld av både hetta, djup och mustiga smaker.

Visa recept
Vinterbuffé med smakrikt småplock

Bjud på tre ljuvliga bufférätter med en stor variation smaker som alla har något gemensamt: Det är alla oslagbart goda.

Visa recept
WHITE PIZZA MED DELIKAT TOPPING

Tomatbaserad pizza i all ära, men få saker slår en white pizza med delikat topping. Mustiga, sagolika smaker att förgylla brunchen med.

Visa recept
BREAKFAST TACOS MED KNAPRIG BACON ELLER AVOKADO

Äggröra, bacon och avokado är närmast en självklarhet när det ska lagas en fulländad brunch. Här i form av en varm, välsmakande taco.

Visa recept
BOVETECREPES MED FÄRSKA FIKON OCH RICOTTAOST

Tunna, ljuvliga bovetecrepes, släktningar till de franska galetterna, blir extra goda med en fyllning på ricottaost och stekta färska fikon. I sällskap med en väl kyld cider.

Visa recept
MELON- OCH LARBSALLAD MED MYNTA & LIME

Larbsallad är en härligt sötsur rätt som serveras varm eller ljummen. Med melon och rostad kokos – och en halvtorr cider till – blir den oslagbart god.

Visa recet
SMARRIG SKAGENRÖRA PÅ TOAST MELBA

Det är något speciellt med Skagenröra på toast. Klassisk, generös och vansinnigt god. Med en bussig klick löjrom och ett glas cider av rosékaraktär blir den extra lyxig.

Visa recept
KYCKLINGSPETT SATAY MED JORDNÖTSDIPP

Den som inte gillar kycklingspett Satay har aldrig provat att laga det så här – nygrillat, med en krämig jordnötssås med lagom crunch.

Visa recept